GENÇ RAPÇİLER ESENLER’DE YARIŞTI

Türkiye’nin her yerinden rap müziğe gönül vermiş gençler, Gazze hakkındaki duygu ve düşüncelerini şarkı sözlerine aktardı. Genç rapçiler, ‘Rap Yarışması’nda birinci olmak için kıyasıya mücadele ederken Rapçi Resul Aydemir de verdiği konserle en güzel şarkıları seslendirdi.

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen “Rap Yarışması” renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye’nin farklı yerlerinden yarışmaya katılarak finale kalan 11 genç, Hz. Mevlana’nın birlik çağrısına ve Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek yeteneklerini sergiledi. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşen yarışmaya gençlerin ilgisi ise hayli yüksek oldu. Yarışmada sahneye çıkan rap sanatçısı Resul Aydemir ise verdiği konserle kulakların pasını sildi. Yarışma sonunda derece alan gençlere ödülleri takdim edildi. Yarışmada ipi göğüsleyerek birincilik elde eden Korkmaz Erdem’e ise ödülünü Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu verdi.

ZULME SES ÇIKARMAMIZ ÖNEMLİ

Program öncesi konuşan Resul Aydemir,” Bugün Esenler Belediyesi’nin Gazze ile ilgili yaptığı rap yarışmasının finalindeyiz. Türkiye’nin her yerinden gelen kardeşlerimiz, yaptıkları eserleri halkımızın önünde seslendiriyorlar. Sonunda da ödül töreni olacak. Bu konuda bu kadar duyarlı gencin olması, zulme ses çıkarmaları insanlık için halkımız için Türkiye için çok önemli. Ben onlara çok teşekkür ediyorum. Bizde organizasyon tarafında onlarla beraberiz. İyi ki onlar var. İyi ki Türkiye var. Konser vererek onlara destek oluyoruz. Esenler Belediyesi’ne gençlerin ilgi alanında program yaptıkları için Tevfik Göksu Başkan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir