GÖKSU SEÇİM ÇALIŞMALARINA KATILIYOR

Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu ve Esenler AK Parti İlçe Başkanı Umut Özkan, beraberindeki Cumhur İttifakı temsilcileri ile birlikte ilçedeki seçim çalışmalarına devam ediyorlar. 

Esenler 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için ilçe genelinde çalışmalarına tam gaz devam ediyor. İlçe genelinde bir çok esnaf ve kurum ziyaretlerinde bulunan Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu ve AK Parti İlçe Başkanı Umut Özkan, Cumhur İttifakı paydaşları ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyorlar. İlçe genelinde birçok ziyaretlere katılan Tevfik Göksu, vatandaşlarla da sohbet ederek 14 Mayıs’da Cumhur İttifakı çatısı altında birleşme çağrısında bulunuyor.

AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan ile birlikte dava ortaklığı yaptıkları Cumhur İttifakı paydaşları ilçe başkanlarıyla ziyaretlerine devam eden Tevfik Göksu,  okul sorumlularıyla bir araya geldi. 14 Mayıs’a birlik beraberlik ruhuyla hazırlandıklarına ifade eden Göksu, konuşmasında 14 Mayıs’ı işaret ederek birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı çatısında altında yeni bir zafere imza atacaklarını belirten Göksu, her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını ifade etti.

esenler 1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir