BAKAN KOCA ESENLER’E GELDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Esenler’de vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Bakan Koca’ya Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu eşlik etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Esenler’de esnaf ve hastane ziyaretleri gerçekleştirdi. Esenlerliler tarafından sevgiyle karşılanan Bakan Koca, esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Esenler’de bulunan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarıyla sohbet eden Fahrettin Koca, hastaların durumu hakkında bilgiler alarak sağlık çalışanlarına kolaylıklar diledi. Esnaf ve hastane ziyaretlerinden sonra Koca, Esenler Belediyesi Salon Sporları Merkezi’nde gençlerle de bir araya geldi ve diğer siyasi partilerin stantlarına da uğradı.

Esenler Dörtyol Meydanı’ndaki esnafı ziyaret eden Fahrettin Koca, vatandaşlarla da selamlaşarak sohbet etti. Esnafın durumunu soran Koca’ya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu’da Bakan Fahrettin Koca ile birlikte esnah ve hastane ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlara bol bol sohbet ettiler. Bakan Koca ayrıca Esenler’de yer alan Esenler Salon Sporları Merkezi’ni de ziyaret ederek eğitim gören sporcularla sohbet etti. Gençlerle masa tenisi oynayan Bakan Koca, tesisi çok beğendi. Spor Merkezi hakkında Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu’dan bilgiler alan Koca, tesisi gezerek gençlere başarılar diledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; esnaf ziyaretleri, hastane ziyareti ve spor merkezini gezdiği sırada vatandaşlarla bol bol fotoğraf çekildi. Bu nazik ziyaretlerinden ötürü esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Bakan Koca’ya teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir