GENÇLİK VE SPOR BAKANI, ESENLERLİ GENÇLERLE BULUŞUYOR

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Belediyesi’nin ‘Spor Her Yerde’ mottosuyla yola çıktığı süreçte, Esenler’de hayata geçirilen sportif faaliyetler ile ilçede yürütülen spor altyapısı hakkında ulusal basını bilgilendirmek amacıyla basın temsilcileriyle bir araya gelecek.

İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleşecek programda, toplantının ardından gençlere yönelik istihdam odaklı projelerden biri olan ve Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen Spor Spikerliği Akademisi’nde 6 haftalık eğitimleri başarıyla tamamlayan 40 gencin mezuniyet sertifikasının teslim edileceği bir tören düzenlenecek. Törene, projede eğitmen olarak görev alan Erdoğan Arıkan, Emre Tilev, Aykut İnce ve Serhan Acar gibi spor camiasının ünlü isimleri katılacak.     

Mezuniyet töreninin ardından Esenler Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen, 4-17 yaş arası 4 bin 500’e yakın çocuk ve gencin katılımıyla, 14 branşta 40 eğitmen tarafından 6 haftalık eğitimin verildiği Yaz Spor Okulu’nun kapanış etkinliği gerçekleştirilecek. Ayrıca alanda 20 etkinlik parkuru, müzik dinletileri, Esenler’de bulunan 14 amatör futbol kulübü arasında yapılacak U12 CUP turnuvasının başlatılması gibi renkli görüntüler yaşanacak.         

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun Esenler’deki gençlerle geçirecekleri spor dolu gün 23 Ağustos Çarşamba günü saat 12.00’da Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde başlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir