GAZETECİ FETHİ AKAR HAYATINI KAYBETTİ

Bir süredir kolon kanseriyle mücadele eden gazeteci Fethi Akar 51 yaşında hayatını kaybetti. Akar’ın vefat haberini, meslektaşı gazeteci Ferhat Canbey sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Canbey paylaşımında şu ifadeleri kullandı: birçok Medya kuruluşunda ve bazı televizyon kanallarında beraber çalıştığımız Fethi Akar, amansız hastalığa yenik düştü. Mekanın cennet olsun sevgili kardeşim”

CENAZE BUGÜN KALDIRILACAK

Akar’ın cenaze programı da belli oldu. Deneyimli gazetecinin cenazesi 22 Ağustos Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Fatih Camii’nden kaldırılacak.

FETHİ AKAR KİMDİR?

1971 yılında Adıyaman’da doğan Fethi Akar Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Mezunudur. 1989 yılında daha Lise son sınıfta okurken Fotospor gazetesinde stajyer muhabir olarak mesleğe başladı.

Gazeteciliğe Fotospor Gazetesi’nde stajyer muhabir olarak başlayan Fethi Akar Türkiye’de özel radyoların kurulmasıyla birlikte bir süre Radyo Programcılığı yaptı.

Daha sonra HBB Televizyonu Haber Merkezinde televizyon gazeteciliğne geçiş yapan Akar, Kanal 6, Flash TV, Star, TGRT, Kanal T, ATV, Kanal 7 televizyonlarının haber merkezleri ve program bölümlerinde çeşitli görevlerde bulundu. Feth-i Alem isimli gezi programı hazırlayıp sunan Akar, Birleşmiş Milletlerin katliamlara sessiz kalmasını Ana Haber bültenine çıkardığı öküzle protesto ederek dünya televizyonlarında bir ilki gerçekleştirdi.

Fethi Akar son olarak günlük yazılarıyla Medyasiyaset isimli haber sitesinde okurlarıyla buluşuyordu.

BÖLGE GAZETESİ ailesi olarak meslektaşımız, değerli abimiz Fethi AKAR’a Allah’dan rahmet diler, yakınlarına sabırlar dileriz.

fethi 1
fethi 2
fethi 3
fethi 4

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir