Lamine Parke

Alüminyum oksit işlemi sayesinde şeffaf ve aşınmaya dayanıklı lamine parke koruyucu kapak aşınma ve çizilme üzerine bir ahşap filmin basıldığı, yüksek yoğunluklu ahşap elyafından yapılmış, reçinelerle emprenye edilmiş lamine parke tasarımla örtün. Ahşap elyaftan yapılmış, darbe ve basınca çok dayanıklı merkez. Zeminde boyutsal stabilite sağlamak için reçinelerle emprenye edilmiş melamin alt kısmı.

Lamine Parke Döşeme Faydalarını Öğrenin

 Kolay bakım;

 Zamanın adımıyla parlaklığınızı koruyun. Özellikle lamine parke döner eşiklerin tekerleklerine karşı aşınmaya ve çizilmeye karşı dayanıklıdır. Aynı kat bir mekandan diğerine kurulabilir ve yeniden kurulabilir. Her türlü trafik için çeşitli stiller. Sigara yanıklarına karşı büyük ölçüde dayanıklıdır. Doğal ve yenilenebilir hammaddelerden üretilmiştir. Lekelere ve bakterilere karşı bağışıktır.

 Anında kullanılabilirlik;

 Lamine parkeler aşınmaya karşı yüksek bir dirence sahiptir, ev ve ticari mekanlarda kullanım için idealdir, kalite ve üstün tasarım veren bazı doğal özelliklere uygundur. Ek olarak, bağıl nem toleransına sahip reçine bazlı yüksek yoğunluklu fiberden yapılırlar.

 Tekstil zeminler;

 Dikdörtgen tekstil zeminler de boyutunun belirlenmesi ISO tarafından yayınlanan uzunluk genişlik oranı 5’ten az olan dikdörtgen tekstil zemin kaplamalarının boyutunu hem manuel hem de makine olarak belirlemek için bir test yöntemini tanımlar. Fayans şeklinde kenardan kenara yığılmış malzemelere uygulanmaz.

 Zeminlerde kullanılan tekstiller ortamı şık ve konforlu hale getirirken, kullanımlarının güvenli olduğundan emin olmanız gerekir. Bu bağlamda, üreticiler tekstil ürünleri oluşturmak için kullanılan malzemeler ve işlemlerle ilgili olarak tekstil zeminler için uluslararası yönergelere ve standartlara uyarlar. Standartlar, tekstil döşemenin güvenliğini ve dayanıklılığını sağlamaya yardımcı olur.

Lamine Parke Nereye Yakışır?

 Lamine parkeler yüksek bir şekilde sunta bazlı döşeme için ortak bir isim. Yüksek tabaka dekoratif ve koruyucu aşınmaya dayanıklı kaplamalı bir filmdir. Lamine zemine döşenmesi, malzeme çeşitleri ya da seçimi, temelin hazırlanması, düzenleme şemaları, ürünlerin bağlantı yolları ve kurulum kuralları. Lamine, ön kısmı güçlü bir koruyucu film ile kaplanmış bir kaplama malzemesidir. Düşük maliyet, bakım kolaylığı ya da çekici görünüm, lamine parkeyi son yıllarda oldukça popüler hale getirmiştir. Bugün dairelerinizde ya da evinize lamine parkenin nasıl döşeneceğini malzemelerden öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir