FATİH BARMAN YENİDEN REFAH PARTİSİ MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Geçtiğimiz günlerde Malatya Pütürge Arıtoprak Derneği’nde düzenlenen yemekli özel programda 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Esenler Belediyesi meclis üyeliği için aday adaylığını açıklayan Fatih Barman, o günden sonra iki hafta içinden Esenler’den Partisine 600 üye yaparak büyük bir rekora imza attı.

İki hafta önce Arıtoprak Derneği’nde düzenlenen yemekli toplantıya katılan Yeniden Refah Partisi üst düzey yetkilileri ve İl Başkan vekili Yunus Emre Taşçı, Fatih Barman’dan 500 üye yapma sözü istemişti.

Genç Meclis üyesi aday adayı Fatih Barman ise başkanlarına o sözü verdi ve verdiği sözü  fazlasıyla yerine getirdi iki hafta gibi kısa bir sürede  600’den fazla üye kaydı yaparak Esenler’den bir ilke imza attı.

Pütürge Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun’un ev sahipliğinden Fatih Barman için  teşekkür ve destek programı düzenlendi. Düzenlenen programın Genel Koordinatörlüğünü Gazeteci Faik Bozdağ yaparken programın sunumunu ise Radyo TV programcısı Ali Biricik yaptı.

Pütürge Dernekler Federasyonu’nda düzenlenen programa Küçükçekmece Malatyalılar Derneği Başkanı Mustafa Karakaş, Darende Dernekler Federasyonu Başkanı Hulusi Eser, Federasyon temsilcileri, Malatyalı Dernek Başkanları, Medya ve Basın dünyasından Mustafa Akbaba, Emin Doğan, Suat Türkoğlu, Ufuk Önder Çavuş ve Sait Yılmaz katıldı.

Fatih Barman, bugün o gündür dedi ve resmi aday adaylık müracaatı için Esenler’de bulunan Pütürge Dernekler Federasyonu’na gelerek Dernek Başkanı Osman Dursun ve Malatya STK Başkanları ile birlikte Yeniden Refah Partisi Esenler İlçe Başkanlığı’na geçtiler.

FATİH BARMAN RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

Fatih Barman ve beraberindeki heyet Esenler Atışalanı Caddesi’nden yürüyerek Davutpaşa Caddesi’nde bulunan Yeniden Refah Partisi Esenler İlçe Başkanlığı binasına geçtiler. Genç Meclis üyesi aday adayı Fatih Barman kendisini destekleyen Malatya STK Başkanları ve Malatyalılar ile muhteşem bir gövde gösterisi yaparak Esenler İlçe Başkanı Mahmut Okutan’a resmi müracaatını yaptı.

HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir