ESENLERLİ ÖĞRENCİLER BOĞAZ TURUNDA

Esenler Belediyesi ve Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen “Bir Kitap Bir Dünya” projesindeki öğrenciler yıl boyunca yaptıkları etkinliklerle kitap okuma alışkanlığı kazandı. Kitap kurdu öğrenciler sezonun son programında ise yorgunluklarını boğaz gezisiyle attı.

Esenler Belediyesi ve Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün iş birliğiyle 2016 yılında start veren “Bir Kitap Bir Dünya” projesi öğrencilere düzenli kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya devam ediyor. Esenler’de kitap okuma oranını ciddi bir şekilde artıran proje ile 120 bin öğrenci, gönüllü öğretmenler eşliğinde yıl boyu okumalar yapıyor. Proje kapsamında öğrenciler her ay Esenler Belediyesi tarafından temin edilen kitapları okullarında kurulan okuma gruplarıyla beraber okuyor.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Esenler’in kitap kurdu öğrencileri sezonun son programında ise öğretmenleriyle birlikte boğaz turuna katıldı. Arkadaşlarıyla gönüllerince eğlenen öğrenciler, programı başarıyla bitirmenin mutluluğuyla tüm yılın yorgunluğunu atma fırsatı buldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir