ESENLERLİ GENÇLER İLE SPOR SÖYLEŞİSİ

Esenlerli gençlerle bir araya gelen Almanya VFB Stuttgart Futbol Kulübü Ar-Ge Direktörü Ali Adman, Türk ve Alman futbolunu değerlendirdiği programda “Almanya’dan gelen topçular burada hakemle tartışıyor. Bunu Almanya’da yapsalar ikinci gün kadro dışı kalırlar” dedi.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Spor Söyleşisi’ programında Almanya VFB Stuttgart Futbol Kulübü Ar-Ge Direktörü Ali Adman, Esenlerli gençlerle buluştu. Türk ve Alman futbolu hakkında değerlendirmelerde bulunan Ali Adman şunları kaydetti:

“Oraya baktığınız zaman strateji, teknik ve seyir keyfinin önde olduğunu görürsünüz ama Türkiye’de futbol bam güm oynanıyor. Almanya’dan gelen topçular burada hakemle tartışıyor. Bunları Almanya’da yapsalar ikinci gün kadro dışı kalırlar” dedi.

“GÜNÜMÜZ FUTBOLUNA AYAK UYDURMAMIZ LAZIM”

Avrupa futbolunun hızla geliştiğini belirten Adman, “Eğer günümüz futboluna ayak uyduramazsak Prag gelir, sana rövanşta 4 tane gol atar ve seni saf dışı bırakır. Avrupa futbolu hızlı bir şekilde gelişiyor. Türk futbolu bunun gerisinde kalırsa, üzülerek söylüyorum, Türkiye’ye başarı gelmez” dedi.

Avrupa’daki teknik direktörlük hakkında görüşlerini de paylaşan Adman, futbolcu olmak isteyen gençlere de tavsiyelerde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir