ESENLERLİ GENÇLER ÇEVRİMİÇİ BULUŞUYOR

Esenler Belediyesi’nin “Çevrimiçi Gençlik Buluşmaları” gençlerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Ocak ayının ikinci haftasında başlayan seminer dizisinde, alanında uzman çok sayıda isim gençlerle bir araya geliyor.

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, salgın koşulları nedeniyle düzenlediği pek çok etkinliği çevrim içi platformlar üzerinden sürdürmeye devam ediyor. “Çevrimiçi Gençlik Buluşmaları” kapsamında her gün farklı bir konunun ele alındığı seminerler, gençler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Esenler Belediyesi bünyesinde bulunan tüm gençlik gruplarının yer aldığı seminer dizisinde edebiyattan şiire, mûsikîden fotoğrafçılığa kadar pek çok konu ele alınıyor.

TOPOĞLU’NDAN TAVSİYELER

Seminer dizisi kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu, gençlerle bir araya geldi. Topoğlu, doğru bir gelecek planlamasının nasıl yapılması gerektiği, gençlerin dijital medyayla olan ilişkisini ve sporda ahlâkın önemiyle ilgili konularda gençlerle fikirlerini paylaştı. Topoğlu aynı zamanda gençlere fikir, edebiyat, kültür ve diğer alanlarda okunması gereken çeşitli eserler tavsiye ederek görülmesi gereken mekânlar ile ilgili de önerilerde bulundu.

UZMAN İSİMLERLE SÖYLEŞİ

“Çevrim İçi Gençlik Buluşmaları” kapsamında bugüne dek Edebiyatçı-Yazar Hayati Develi, TİDEF Başkanı Mustafa Yelek, Şair ve Yazar Ercan Yılmaz, Sosyolog Erol Erdoğan, Araştırmacı-Yazar Mustafa Şen, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri ve Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Selim Cerrah, Türkolog Ali Cançelik, Siyasetçi-Yazar Fatih Sevgili, Yazar Yusuf Temizcan, Edebiyatçı-Yazar Sadık Yalsızuçanlar, Araştırmacı-Yazar EyyüpAzlal, Esenler Sanat Evi (ESEV) Genel Sanat Yönetmeni ve Şair Abdülbaki Kömür, Fotoğraf Sanatçısı Engin Uzun ve Edebiyatçı-Yazar İbrahim Paşalı, gençlerle Zoom uygulaması üzerinden bir araya geldi.

ŞUBAT AYI DOLU DOLU GEÇİYOR

Şubat ayı boyunca birbirinden değerli isimler gençlerle buluşmaya devam ediyor. Seminer dizisi boyunca Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz, İstanbul Gençlik ve Spor Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Araştırmacı-Yazar İhsan Aktaş, STK Yöneticisi ve İş Adamı Halit Bekiroğlu, Araştırmacı-Yazar Süleyman Gündüz, STK Yöneticisi İsrafil Kışla, Edebiyatçı-Yazar Cihan Aktaş, Bilgisayar Mühendisi Bilal Eren, Eğitimci-Yazar Şaban Karaköse, Avukat Osman Mesten, STK Yöneticisi Osman Nuri Kabaktepe, İlahiyatçı M. Yaşar Kandemir, Oyuncu-Ressam Haydar Şişman ve STK Yöneticisi Abdülkadir Özel, gençlerle söyleşecek.

“Çevrimiçi Gençlik Buluşmaları” Mart ayında da devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir