ESENLER BELEDİYESİ’NDEN ”RAMAZAN SEPETİ”

Esenler Belediyesi yayın organı Şehir Ekranı TV, Ramazan sevincini bu yıl da Ramazan Sepeti” ile taçlandırıyor. Şehir Ekranı TV’de her akşam yayınlanan “İftarı Beklerken” ve “Memleketimde Ramazan” programlarını takip eden izleyiciler birbirinden özel hediyelerin sahibi oluyor.

Esenler Belediyesi11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in bereketini Şehir Ekranı TV izleyicisiyle paylaşıyor. Ramazan ayı boyunca her akşam Şehir Ekranı TV’de yayınlanan ‘Fatih Savaş ile İftarı Beklerken’ ve ‘Mehmet Kaya ile Memleketimde Ramazan’ programını takip eden izleyiciler sürpriz hediyelerle dolu “Ramazan Sepeti”nin sahibi oluyor.

ŞİFRELERE TOPLA UMRE ZİYARETİNE HAK KAZAN

Şehir Ekranı TV Youtube kanalında yayınlanan ‘İftarı Beklerken’ ve ‘Memleketimde Ramazan’ programlarında günün sorusuna en doğru ve en hızlı yanıtı veren izleyiciler, Ramazan sepetinin sahibi oluyor.

AKILLI SAATTEN TABLET BİLGİSAYARA

Yapılan çekilişlerle vatandaşlar, yüzlerce kitap, bluetooth kulaklık, tablet bilgisayar, akıllı saat ve Ramazan sepeti kazanarak Ramazan’ın bereketini doyasıya yaşıyor.

KADİR GECESİ’NE ÖZEL UMRE ÇEKİLİŞİ                                       

Esenler Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında geleneksel olan düzenlenen “10 Bin Hatim 100 Bin Dua” programında çekilişle 10 kişiye Umre ziyareti hediye edilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir