ESENLERLİ GENÇLER ÇAMLICA KULESİ’NE ÇIKTI

Esenler Belediyesi’nin ‘Gençlerle Camideyiz’ projesiyle gençler, önce Çamlıca Camii’nde sabah namazını kıldı ardından Çamlıca Kulesi’nden İstanbul’u seyretti.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği ‘Gençlerle Camideyiz’ projesi kapsamında Esenlerli gençlerin ilk durağı, Çamlıca Camii ve Çamlıca Kulesi oldu. Sabah namazını Çamlıca Camii’nde kılan gençler, Büyük Çamlıca Camisi Külliyesi’nde yer alan İslam Medeniyetleri Müzesi’ni gezerek 15 tematik bölümdeki eserleri dikkatle inceledi. Sonrasında İslam Sanat Galerisi’ni ziyaret eden gençler, geleneksel İslami sanat eserlerini yakından görme imkânı buldu.

Esenlerli gençler müze ve galeri ziyaretlerinin ardından İstanbul manzarasının en iyi seyredildiği yerlerden biri olan Çamlıca Kulesi’ne çıktı. İstanbul manzarasını 360 derecelik açıdan görme şansı yakalayan gençler, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra hep birlikte kahvaltı yaptı.

Önümüzdeki haftalarda da devam edecek ‘Gençlerle Camideyiz’ projesiyle gençler, diğer camilerde sabah namazında buluşmaya devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir