BAŞKAN GÖKSU GENÇLERLE BULUŞTU

‘Sor Gelsin’ diyerek gençlerin karşısına çıkan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, soruları samimiyet ve şeffaflıkla cevapladı. Göksu, iki saat süren programdan sonra gençlere tatlı ısmarladı.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde 300’ün üzerinde gencin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Sor Gelsin’ temalı buluşmada, gençler merak ettikleri her şeyi sordu, Başkan Göksu yanıtladı.

BAŞKAN GENÇLERE TATLI ISMARLADI

İki saat süren programda 30’un üzerinde soruyu yanıtlayan Göksu, kendisine yöneltilen istekleri de karşılıksız bırakmadı. “Böyle programlarda adetmiş, çıkışta hepinize tatlı ısmarlıyorum gençler!” diyerek gönülleri fetheden Göksu, verdiği cevaplarla da büyük alkış topladı.

BU ŞEHİRDE TÜM HAYALLER GERÇEK OLACAK

Soruları yanıtladıktan sonra ayağa kalkarak gençlere seslenen Tevfik Göksu, “Hepinizin huzurunda sizlere söz veriyorum. Nasıl ki evlatlarımın hayallerine kavuşması için çabalıyor, imkânlarımı seferber ediyorsam Esenler’de hayallerine kavuşmak isteyen her genci de aynı şekilde destekleyeceğim. Bu şehir, hayallerin gerçekliğe kavuştuğu bir kent olacak. Esenlerli olup da ‘Ben şunu istiyordum ama elimden tutan olmadı’ diyen bir gencimiz bile kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz. Siz isteyin, o iş bizde! Siz hayal edin, o iş bizde! Bugüne kadar sizler için yaptığımız çalışmalara, projelere başka bir ilçede veya ilde rastlamanız pek mümkün değil ama bunlar ne ki? Dahası da var, gençler!” diyerek onlara söz verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir