ESENLER’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUTLARI TESLİMİ DEVAM EDİYOR

Esenler 15 Temmuz Mahallesi’nde inşaatları tamamlanan yeni ve güvenli kentsel dönüşüm konutlarının teslimleri devam ediyor.

Esenlerliler yeni ve konforlu evlerine kavuşmaya devam ediyor. 15 Temmuz Mahallesi’nde yapımı tamamlanan konutları, sağlıklı ve düzenli bir şekilde teslimleri devam ediyor.

HAK SAHİPLERİNİN DİKKATİNE!

1- Daire teslimleri, Esenler Belediyesi ile olan tüm işlemleri bitiren hak sahiplerine yapılacaktır.

2- Eksik işlem; tapusunu belediyeye devretmeyen, peşinatını ödemeyen, tapusunu belediyeye devrettiği evini, boş bir şekilde teslim etmeyen hak sahiplerini ifade eder.

3- Daire teslimine gelindiğinde, hak sahibinin kimlik belgesi ibra etmesi zorunludur. Vekâlet ile yapılacak teslimatlarda vekâletin orijinali gereklidir.

4- Hak sahibi, dairesini sattı ise yeni daire sahibi tapunun orijinali ile gelmesi gerekir.

5- Teslim işlemine başlamadan önce site yönetimine ortak gider avans bedelinin daire metrekaresine göre ödenecektir. Detaylı bilgi için 0530 699 09 39 nolu telefondan bilgi alınabilir.

6- Konut teslim işlemleri, D-A1 bloğunda bulunan site yönetim ofisinde yapılacaktır.

7- Belirtilen tarih dışında gelinmemesi önemle rica olunur. İleri tarihe yönelik teslimat yapılmayacaktır.

8- 1636 ada 3 parselde bulunan blokların teslimi, 11 Aralık 2023 tarihi itibari ile yapılacaktır, teslim takvimi ileriki günlerde Esenler Belediyesi internet sitesinden yayınlanacaktır.

9- Ortak gider avansı içeriği; Ortak Mahal ve Kapıcı Dairelerinin Elektrik, Su ve Doğalgaz Abonelik ve Sözleşme Giderleri, Site Yönetimi Demirbaşların Alınması, Teknik Malzeme ve Ekipmanların Alımı, Ortak Alan ve Blok Bakımı İçin Temizlik Araç ve Gereçlerinin Alınması, Peyzaj Bakım Malzemelerinin Alınması, Site Yönetimi ve Yönlendirme Tabelalarının Kurulması, Blok Girişleri İçin İlan ve Duyuru Panolarının Yaptırılması, Site Ortak Alanların Güvenlik Kamera Sistemi Kurulumu ve Montajı – Kapalı Otopark Giriş-Çıkış Sistemleri Kurulumu ve Montajı – Blok Giriş Kapıları Manyetik Giriş Sistemi Kurulumu ve Montajı; demirbaş giderleri için bir defaya mahsus alınacaktır.

2. ETAP 2. KISIM DAİRE TESLİM PROGRAMINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir