ESENLER’DE UÇURTMA ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

Esenler Belediyesi yaz etkinlikleri kapsamında “Uçurtma Şenliği”ne ev sahipliği yaptı. Şenlikte uçurtmalarını gökyüzüyle buluşturmak için hummalı bir çalışma içerisine giren minikler, keyifli anlar yaşadı.

Esenler’de bu hafta sonu gökyüzü uçurtmalarla renklendi. Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen  “Uçurtma Şenliği” yüzlerce çocuğu bir araya getirdi. Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde düzenlenen şenlikte miniklere pamuk şeker ve uçurtmalar dağıtıldı. Ayrıca dev uçurtma Esenler semalarında boy gösterdi. “Kendi uçurtmanı yap, gökyüzünü renklendir” sloganıyla gerçekleştirilen şenliğe minikler aileleriyle birlikte katıldı. Şenlikte aileler uçurtma alabilmek için uzun kuyruklar oluştururken çocuklar için de uçurtma gösterisi yapıldı.

ÇOCUKLUĞUMUZUN EN GÜZEL YANI

İki çocuğuyla birlikte şenliğe katılan İsmail Cındık,  “Zaten birkaç gün öncesinden şenlikten haberimiz vardı. Uçurtmayı da çok seviyorlar. Biz de geldik. Uçurtmalarımızı uçuracağız. Eğleneceğiz” dedi. Nazlıgül Cındık ise “Bugün burada çok eğleneceğim. İlk defa uçurtma uçuracağım. O yüzden çok heyecanlıyım. O havalanacak ben de onu tutacağım” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe arkadaşlarıyla katılan  Merve Tuğtay, “Uçurtma uçurmayı çok seviyoruz. Çocukluğumuzun en güzel yanlarından bir tanesi. Bugün de Esenler Belediyesi’nin yaptığı etkinliğe katıldık ve çok sevdik açıkçası. Katılım da epey yoğun olmuş. Teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Tuğtay sözlerini şöyle sürdürdü:

“Millet Bahçesi ailelerin keyifle vakit geçireceği bir yer. Buraya sürekli geliyoruz. Çok da seviyoruz. Burası Esenler’in en güzel yeri. Sürekli de etkinlik yapıyor. Hem bizler hem çocuklar için vazgeçilmez bir yer.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir