ESENLER’DE BÜYÜK MİTİNG!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi öncesi Esenler Dörtyol Meydanı’nda düzenlenen mitinge katıldı. Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu ile birlikte vatandaşları selamlayan Erdoğan, ”14 Mayıs’ta yarım kalan işimizi inşallah çok daha güçlü bir şekilde 28 Mayıs’da tamamlayacağız dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı’nda düzenlenen mitinge katıldı. Erdoğan, Esenler sana yol vermedi Bay Bay Kemal. İnsanımız ne diyor Bir kez daha istikrar sürsün, Türkiye büyüsün diyor. Tercihini bizden yana zaten kullandı. Şimdi önümüzde kritik bir imtihan olan Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turu var. Bu Pazar sandıklara giderek 14 Mayıs’ta yarım kalan işimizi inşallah çok daha güçlü bir şekilde tamamlayacağız dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler’de düzenlenen mitinge katılarak vatandaşlara seslendi. Mitinge, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, İlçe Başkanı Umut Özkan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, AK Partiİstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Duyanlara Duymayanlara’ şarkısına da vatandaşlarla birlikte eşlik etti. Burada mitinge katılanları selamlayan ve teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Şu anda alanda resmi rakam 90 bin. Yollarda 50 bin. 140 bin. Maşallah. Bu ne demektir, Pazar günü Esenler sandıkları patlatarak sesini duyuracak. Ben size inanıyorum. Her zaman olduğu gibi Esenler’e inanıyorum. İnşallah Pazar günü de Esenler bir başka ses verecek dedi.

Esenler’de büyük bir kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, millet ittifakını da eleştirdi. Pazar günü Esenler halkının gerekeni yapacağını belirten Erdoğan, durmak yok yola devam vurgusu yaparak birliktelik mesajları verdi. Toplamda 140 bin vatandaşın meydana akın ettiği mitingde Başkan Erdoğan’a büyük sevgi gösterileri yapıldı.

erdoğan 2
erdoğan 1
erdoğan 3

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir