ESENLER’DE ÇOK ÖZEL ETKİNLİK

SEREBRAL PALSİLİ ÇOCUKLAR SAHAYA ÇIKIYOR!

Türkiye’de bir ilk olarak kurulan Walker Spor, engelli çocukları Esenler Belediyesi ev sahipliğinde bir araya getiriyor. ‘Dünya Serebral Palsi Günü’ne özel olarak yapılacak etkinlikte çocuklar, futbol oynama hayalini gerçekleştiyor.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, serebral palsi futbolunu Türkiye’de bir ilk olarak kuran Walker Spor’un destekçisi oluyor. Sürecin başından bu yana tesis ve imkân temini konusunda serebral palsili çocukların ailelerine gereken destek ve yardımı temin eden Esenler Belediyesi Spor Müdürlüğü, şimdi de ‘Dünya Serebral Palsi Günü’ne özel bir gösteri maçına ev sahipliği yapıyor. Esenler Mehmet Öcalan Spor Kompleksi’nde bir araya gelecek olan serebral palsili çocuklar Walker Spor Kulübü çatısı altında yürüteçleriyle birlikte hayallerini süsleyen maça çıkacaklar.

Kendi akranlarıyla bir araya gelen ve futbol oynayan çocukların maç esnasında aldıkları keyif ve mutluluğu birlikle yaşama fırsatı sunan bu özel etkinlik 6 Ekim 2023 Cuma günü saat 14.30’da Mehmet Öcalan Spor Kompleksi’nde yapılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir