ESENLER YAZ OKULLARI BAŞLADI

Esenler Belediyesi, çocukları yaz tatilinde de unutmadı. Çocuklar, kendilerine özel hazırlanan ‘Yaz Spor Okulu’na rekor katılım sağladı.

Esenler Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğü, çocuklara spor yapma imkânı sunmak ve yeteneklerini geliştirmelerine destek olmak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da “Yaz Spor Okulu” açtı. Çocukların yaz tatillerini verimli ve eğlenceli bir şekilde değerlendirmelerine olanak sağlamalarına, yeni arkadaşlıklar kurmalarına ve sporla ilgili becerilerini geliştirme fırsatı sunan okulda eğitimler başladı.

5 hafta sürecek ‘Yaz Spor Okulu’na 9 bin öğrenci kayıt oluşturdu. ‘Yaz Spor Okulu’nda 6 farklı tesiste; futbol, voleybol, basketbol, yüzme, okçuluk, karate, wushu, cimnastik, badminton, masa tenisi, kickboks, satranç, boks, güreş ve teakwondo branşlarında eğitimler veriliyor. Çocuklar, alanında deneyimli ve başarılı hocalar eşliğinde spor eğitimi alıyor. Eğitmenler, çocukları sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerini ve disiplinli bir şekilde spor yapmalarına teşvik ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir