ESENLER ÖDÜNÇ EVİ’NDE MİNİKLER DOYASIYA EĞLENDİ

Mayıs ayının gelmesiyle rengârenk çiçeklerin doğayla bütünleştiği 15 Temmuz Millet Bahçesi, miniklerin de uğrak mekânı oluyor. Bahçede bulunan Ödünç Evi ise minikler için hazırlanan birbirinden eğlenceli ve eğitici etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Esenler Belediyesi,  15 Temmuz Millet Bahçesi içerisinde yer alan Ödünç Evi’nde minikler için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Ödünç Evi bu hafta sonu,  “Kedi Evi Atölyesi” ve “Mozaik Çalışması” etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Gönüllerince eğlenen minikler, güzel havanın tadını doyasıya çıkardı. Müzik dinletileri ve palyaçolar eşliğinde gerçekleşen etkinlikte minikler arkadaşlarıyla keyifli anlar yaşadı.

HAFTA SONLARIMIZIN VAZGEÇİLMEZİ

Etkinliğe katılan 8 yaşındaki Busenaz Çelik, “Geçen hafta da buraya gelmiştik. Bugün de okul arkadaşımla geldim. Kediler için ev tasarladık. Çok eğlendik” dedi. Necmiye Oğan ise etkinliğe oğlunu getirdiğini belirterek “Bizim için burası hafta sonlarımızın vazgeçilmezi oldu diyebilirim. Çocuklar için hem çok eğitici oluyor bu tür etkinlikler hem güzel vakit geçiriyorlar. Eğleniyorlar. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir