3. ESENLER GENÇLİK GÜNLERİ BAŞLIYOR!

Esenler Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda düzenleyeceği ‘3. Esenler Gençlik Günleri’yle gençlere 3 gün boyunca bayram ve bahar sevinci yaşatacak.

Esenler Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenleyeceği 3. Esenler Gençlik Günleri’nde gençler, onlarca etkinlikle dolu 3 gün geçirecek.

Gençler, 17-18-19 Mayıs tarihlerinde yamaç paraşütünden akustik konsere, su altı dalışından spor turnuvalarına, yarışmalardan gezilere kadar birçok etkinliğin yer alacağı Esenler Gençlik Günleri’ne, ‘Genç Kart Mobil Uygulama’ üzerinden kayıt yaptırarak katılabilecek. Heyecan ve coşkunun zirve yapacağı Esenler Gençlik Günleri 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek.

2 BİN GENÇ İLE FİLİSTİN ÖZGÜRLÜK DANSI 

Esenler’de ikamet eden 18-29 yaş arası herkesin katılım sağlayabileceği etkinlikte düzenlenecek ödüllü yarışmalar için gençler kıran kırana mücadele edecek. Heyecan ve aksiyonun bol olacağı günlerde ünlü isimlerle söyleşiler, film gösterimleri ve atölyelerin yanı sıra Gazze direnişine destek amacıyla, 2 bin gencin katılımıyla “Filistin Özgürlük Dansı Gösterisi” de yapılacak.

ÜNLÜ İSİMLERLE SÖYLEŞİLER 

Gençlik Günleri’ne Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu ve Futbol Yorumcusu Evren Göz derbi özel söyleşisine katılacak. Ayrıca Eğitim Danışmanı Gökhan Müftüoğlu sınav öncesi taktiklerini Gri Koç ile Motivasyon seminerinde gençlerle paylaşacak. Gençler aynı zamanda Bilinç Atölyesi’nde Sinema Eleştirmeni Suat Köçer’le Münferit Bir Olay kitabını inceleyecek.

3. Esenler Gençlik Günleri etkinlik takvimini incelemek için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir