ESENLER BELEDİYESİ, SPOR TARİHİ SÖYLEŞİLERİ

Esenler Belediyesi, Spor Tarihi Söyleşileri kapsamında Yukatel Adana Demirspor A.Ş. Başkanı Murat Sancak’ı gençlerle buluşturdu. “Adana Demirspor için varımı yoğumu ortaya koydum” diyen Sancak, ancak Fatih Terim’in Adana Demirspor’un başına gelmek istemesi durumunda başkanlığı kendisine bırakacağını vurguladı.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü‘nün her ay düzenlediği ‘Spor Tarihi Söyleşileri’ programının bu ayki konuğu, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak oldu. Adana Demirspor’un başarısı için çabaladığına dikkat çeken Sancak, başkanlık hayatını ve başarı hikâyelerini bu özel programda gençlerle paylaştı. Gençlerle eğlenceli bir söyleşi gerçekleştiren Sancak, katılımcılara forma hediye etti.

“FATİH TERİM GELİRSE BAŞKANLIĞI ONA BIRAKIRIM”

Program sonunda gençlerin sorularını yanıtlayan Murat Sancak, Fatih Terim hakkındaki soruya “Kendisi Adanalı, tabii ben ona hocalık teklif edemem, bu benim haddim değil ama bir gün Adana Demirspor’un başına gelmek isterse, başkanlığı O’na bırakırım.” cevabını verdi.

SÜRPRİZ TELEFON GÖRÜŞMESİ

Eğlenceli anların yaşandığı söyleşide Murat Sancak, futbolcularla telefonda görüşmek isteyen gençlerin isteklerini geri çevirmeyerek yıldız oyuncular Nani, Belhanda ve Yusuf Erdoğan’ı onlarla konuşturdu. “Anne -babanızın sözünden çıkmayın!” nasihatinde bulunan Belhanda, “Gençler, başarı için çabalamanız lazım!” diyen Nani ve “ Gençler, gözlerinizden öperim.” diyen Yusuf Erdoğan programa ayrı bir renk kattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir