ESENLER BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR

Esenler Belediyesi yeni eğitim öğretim yılında da eğitime desteğe devam ediyor. Lise son sınıf öğrencilerine 3.000, üniversite öğrencilerine de 6.000 TL destek verilecek. Başvurular başladı.

Esenler Belediyesi “Gençler! Başarı Sizden, Destek Bizden” sloganıyla başlattığı eğitim desteği projesiyle Esenlerli gençlerin yanında yer almaya devam ediyor. Esenler’de üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine 3.000 TL eğitim desteği veriyor. Esenler’de ikamet eden ve Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı örgün liselerde okuyan son sınıf öğrencileri Ocak, Mart ve Nisan ayında alacakları toplamda 3.000 TL’lik destekle eğitimine rahat bir şekilde devam edebilecek.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 6.000 TL DESTEK

Esenler Belediyesi, üniversiteye yeni başlayan Esenlerli öğrencileri de yalnız bırakmıyor. 17-29 yaş aralığındaki 4 yıllık fakülte öğrencilerine 6.000 TL, 2 yıllık bölüm tercih eden üniversite öğrencilerine ise 3.000 TL eğitim desteği sağlıyor. Esenler’de ikamet eden, 2023 yılında üniversite eğitimine başlamış, devlet üniversitesinde ya da özel üniversitelerde %100 burslu okuyan, örgün eğitime devam eden tüm öğrenciler bu destekten faydalanabilecek.

15 Eylül Cuma günü başlayan başvurular, 15 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek. Başvurular, esenler.bel.tr internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir