ESENLER BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI ”PERSONEL İFTARI’NDA” BULUŞTU

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, belediye personeliyle iftarda buluştu. Göksu, ”Esenler halkına olan teşekkürümüzü güler yüzümüzle edeceğiz” dedi.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu Ramazan’ın ilk günü belediye personeliyle 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde iftar yaptı. İftar programına Göksu’nun yanı sıra; Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, birim müdürleri de katıldı.

GÖKSU’NUN PERSONELDEN İSTİRHAMI

İftar programında konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, personele ‘sizlerden bir istirhamım var’ diyerek özetle şunları söyledi:

“Allah insana nimetler verir. Verdiği nimetler karşısında insanın sabrını, sadakatini ve şükrünü imtihana tabi tutar. Bugün baktığımızda, her birimizi bu millete hizmet edebileceğimiz bir kapıdan içeriye alarak dua almamızı nasip etti. Her birimiz şükür ve teşekkür makamındayız. Bu teşekkürü de Esenler halkına güler yüzümüzle yapmak zorundayız. Yaptığımız işimiz, gayretimiz, tebessümümüz her biri karşılığı olan şeylerdir. Söylenen her söz atmosferde karşılığını bulur. Her birinizden özel bir istirhamım var. İnsanız, moralimiz bozuk ya da kırgınlığınız olabilir ama Esenlerli bir vatandaş kapınızı çaldığında ona karşı yüzünüzü dönmeyin. Emeğinize ve ekmeğinize saygısızlık yapmış olursunuz. Bizlere, emaneti tevdi eden bu insanlara karşı güzel ve hoşgörülü davranın.”

iftar 3

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir