DEPREM BÖLGESİ İÇİN PÜTÜRGELİLER TEK YÜREK OLDU

Dün sabaha karşı saat 04:17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 büyüklüğünde Pek çok ilde şiddetli olarak hissedilen deprem Sonrası Malatya Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun ve yönetim kurulu üyeleri Acil bir toplantı yaparak federasyon merkezinden bir araya geldiler.

Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa ve Kilis’te Yaşanan Deprem de hayatını Kaybeden Vatandaşlar için Pütürge Dernekler Federasyonu Genel merkezinden Kur’an-ı Kerim tilaveti Okutuldu…

BİR TIR DOLUSU MALZEME BUGÜN YOLA ÇIKIYOR

Pütürge Dernekler Federasyonu tarafından temin edilen ve toplanan bir tır dolusu Mont Battaniye Kazak ve ısıtıcı Malatya’ya ulaştırılmak üzere bu gün yola çıkacak.

Malatya Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun,Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa ve Kilis’te Yaşanan Deprem dehayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

BİRLİK BERABERLİK BİZİM İŞİMİZDİR

Malatyalı ve Pütürgeliler olarak bu tür olaylarda birlik ve beraber olmayı gösteren en iyi Milletiz diyen Başkan Osman Dursun, “Bizim milletimiz ve devletimiz güçlü ve vefakar. Böyle Allah’tan gelen kazalarda birbirimize destek olup atlatıyoruz, hep birlikte olabiliyoruz. Bunların bugün örneğini gördük. Deprem bölgesine Türkiye genelinde her kesimden destek yağıyor. Hemşerilerimiz ile el ele verdik. Şuanda bir tır ihtiyaç görülen temel ürünlerden bir kısmını gönderiyoruz. Bu ihtiyaç olduğu takdirde devam edecektir. Her türlü imkanları seferber ederek, milletimiz için feda etmeye devam edeceğiz” dedi.

HABER: Ferhat CANBEY/ İSTANBUL

Bir 5 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Bir 16 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'Pütürge Dernekler Federasyonu Hoşgeldiniz' görseli olabilir
Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Bir 7 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir