BAŞKAN GÖKSU, ‘SEÇMELİ DERS: ESENLER’İ ANLATTI

Esenlerli öğrenciler, Esenler Belediyesi’nin hayata geçirdiği ‘Seçmeli Ders: Esenler’ projesiyle Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ile bir araya geldi.

Esenler Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün her ay farklı bir lisede, gençler için hayata geçirdiği gençlik ve spor çalışmalarını anlattığı ‘Seçmeli Ders: Esenler’, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun katılımıyla İTO 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapıldı.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün bugüne kadar faaliyete geçirdiği ve geleceğe yönelik planladığı projelere dair sunumun ardından Başkan Göksu, Esenler’in dününü, bugününü ve yarınını anlatarak günümüze kadar uzanan gelişim sürecinde, gençleri zaman tünelinde bir yolculuğa çıkardı.

İSTANBUL’UN GENÇLİK MERKEZİ ESENLER

Gençlere; Spor Vadisi, Teknoloji Vadisi projeleri ve istihdam konusunda bilgiler veren Başkan Göksu’nun “Beraber bu kenti İstanbul’un gençlik merkezi haline getirmeye var mıyız?” çağrısı gençlerden büyük destek gördü.

Buluşmanın sonunda gençlerden gelen soruları da cevaplayan M. Tevfik Göksu, gençlere şu vaatlerde bulundu: “Şehirler size iş, aş ve yeri geldiğinde eş olurlar. Doğduğunuz coğrafya kaderiniz olabilir. Ancak Esenler’de doğan her gencin bu kentte hayallerine kavuşabilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Esenler size iş, aş, yeri geldiğinde de eş olacak.”

GENÇLER İSTEK VE ÖNERİDE BULUNABİLİYOR

Esenler’deki lise öğrencileri ‘Seçmeli Ders: Esenler’ projesiyle Esenler Belediyesi’nin gençler için hayata geçirdiği projeleri tanıyıp dâhil olma fırsatı yakalarken kendi istek ve önerilerini de doğrudan iletme imkânı buluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir