Salih Can Ayar, “GENÇLİK ENERJİMİZ İLE ESENLER’İ ZAFERE TAŞIYACAĞIZ”

Türkiye Değişim Partisi Genel Merkezi tarafından Esenler İlçe Başkanlığı’na atanan Salih Can Ayar, kendi partisinde Türkiye’nin en genç İlçe Başkanı oldu.

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nda yetki belgesini alan Esenler İlçe Başkanı Salih Can Ayar göreve başladı.

Yaklaşık 8 ay önce Esenler’de İlçe Başkanlığı görevine başlayan İlçe Başkanı Salih Can Ayar, Türkiye Değişim Partisi’nin en genç İlçe Başkanı olması dikkat çekiyor.

Göreve geldiği 2022 yılı itibarıyla partisinin Türkiye’deki en genç İlçe Başkanı olan Türkiye Değişim Partisi Esenler İlçe Başkanı Salih Can Ayar “Genç olmamızın getirdiği enerjimiz ile genel başkanımız sayın Mustafa Sarıgül’ün büyük tecrübelerinden yola çıkarak 2023’te partimizi Esenler’de zafere taşıyacağız inşallah.” diye konuşan Başkan Ayar, sözlerine şöyle devam etti; “Önümüzdeki günlerde Esenler’in tüm mahallelerini karış karış gezerek vatandaşların tamamına ulaşmak için yoğun bir gayret ortaya koyacağız” dedi.

Salih Can Ayar Kimdir ?

18 Ocak 1994 Bursa doğumludur. Aslen Trabzon’lu ve Esenler’de köklü bir ailenin evladı olan Salih Can Ayar 29 yaşındadır. Ayar, Türkiye’nin en genç ilçe başkanı ünvanını taşıyor. Henüz 30 yaşında bile olmamasına rağmen genç yaşta siyasete atılmış ve İstanbul İl Başkanlığı tarafından 2022 yılında Esenler İlçe Başkanlığı’na getirilen Salih Can Ayar, evli ve iki çocuk babasıdır.

HABER: Ferhat Canbey / Esenler – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir