ESENLER’DE YAZ KONSERLERİ BAŞLADI

Esenler Belediyesi, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte açık hava konserlerinin de startını verdi. Kulakların pasını silen konserler, “Dikkat Müzik Var” sloganıyla 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde gerçekleşiyor.

Esenler Belediyesi, her yıl düzenlediği açık hava konserlerini bu yıl da devam ettiriyor. 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde “Dikkat Müzik Var” sloganıyla düzenlenen konserler, vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor. Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) bünyesinde eğitim alan öğrencilerin sahne aldığı konserler, yazın enerjisini sokağa taşıyor. Konserler kapsamında ayrıca palyaçolar yüz boyama etkinliği yaparak çocukların neşesine neşe katıyor. Çeşitli ikramların da yapıldığı konserler, her cumartesi ve pazar günleri, 15.00 ile 16.30 saatleri arasında gerçekleşiyor.

PİKNİĞİMİZE ŞARKILAR EŞLİK ETTİ

Hafta sonu ailesiyle birlikte pikniğe geldiğini ve konseri görünce çok mutlu olduğunu kaydeden Ezgi Kaynak, “Yazın bu bahçeye çok geliriz. Özellikle hafta sonu demek bizim için piknik demektir. Bu kez pikniğimize şarkılar eşlik etti. Çok keyifli oldu. Belediyemizin bu tür organizasyonlarını çok seviyorum. Güzel vakit geçirdik” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir