4. ESENLER FİLM FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Esenler Belediyesi tarafından 3 yıldır sinemanın duayen isimlerini ve sinemaseverleri bir araya getiren 4. Esenler Film Festivali, bu yıl 15- 19 Aralık tarihlerinde meraklılarıyla buluşacak. Festival öncesi düzenlenecek basın toplantısı ile etkinliğe ilişkin detaylar kamuoyuyla paylaşılacak.

15-19 Aralık tarihlerinde ‘umut’ temasıyla bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilecek olan Esenler Film Festivali için geri sayım başladı. Bu yıl yoluna Esenler Film Festivali olarak devam eden etkinlikte, gösterimi yapılacak uzun ve kısa metraj filmlerin sayısı artarken Türk ve dünya sinemasından seçkin filmler çeşitli başlıklarla seyirciyle buluşacak. Çok sayıda söyleşi, panel, konser, eğitim ve özel etkinlikle binlerce sinemaseveri bu heyecana ortak edecek olan 4. Esenler Film Festivali, bu yıl da “Kısa Film Yarışması” ve “Kısa Film Yapım Destek ” ile kısa filmcileri yüreklendirecek. Festivale ilişkin tüm ayrıntılar ise Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşılacak. Toplantıya festivalin jüri üyeleri de katılacak.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun katılımıyla gerçekleşecek olan 4. Esenler Film Festivali’nin basın toplantısını 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 10.00’da Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde yapılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir