ESENLERLİ GENÇLER, SPOR SPİKERLİĞİNE ADIM ATTILAR

Esenler Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ‘Spor Spikerliği Akademisi’nde eğitimlerini başarıyla tamamlayan yeni dönem mezunları sertifikalarına kavuştu ve staj yapmaya başladı.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün spor spikerliğine gönül veren gençler için hayata geçirdiği ‘Spor Spikerliği Akademisi’, yeni dönem mezunlarını verdi. Aynı zamanda mezunlar, akademi boyunca gerçekleştirilen workshop ve atölyelerde sektör temsilcileriyle tanışarak spor spikerliği alanında staja başladı.

Erdoğan Arıkan, Emre Tilev, Melih Gümüşbıçak ve Özkan Öztürk gibi spor dünyasının ünlü isimlerinden teorik ve pratik eğitimlerini tamamlayan geleceğin spor spikerleri, sertifikalarını Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Taşçı’nın elinden aldı.

ESENLER BAŞARILI SPOR SPİKERLERİ ÇIKARACAK

Yapmak istedikleri mesleği önemli isimlerden öğrendikleri için mutlu olduklarını dile getiren mezunlar, Şehir Düşünce Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde Hasan Taşçı ile sohbet etme imkânı da buldu. Taşçı, gençlerin aldıkları eğitimlerin önümüzdeki yıllarda meyvelerini vereceğini ve başarılı spor spikerlerinin Esenler’den çıkacağını dile getirdi.

spor spikerliği

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir