YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN FATİH BARMAN’A ÖDÜL!

Yeniden Refah Partisi’nin bu ay ki şampiyonu Fatih Barman oldu

Türkiye genelinde en çok bireysel üye yaparak birinciliği kazanan Yeniden Refah Partisi Esenler Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Fatih Barman, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez’i tarafından ödüle layık görüldü. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kaderli tarafından heyecanlı çalışmasından dolayı Fatih Barman’a teşekkür plaketi verildi.

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Divan Toplantısında; Türkiye Geneli en Çok Bireysel Üyeyi yaparak Birinci Gelen Yeniden Refah Partisi Esenler Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Fatih Barman’a Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kaderli Teşekkür Plaketi Takdim Etti. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, İstanbul İl Teşkilatlama Başkanı Osman Uçar ve İstanbul İl Başkan Vekili Yunus Emre Taşçı da Tebrikte Bulundu…

Yeniden Refah Partisi Esenler Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Fatih Barman aldığı teşekkür ödülü sonrası duygularını şu sözlerle ifade etti: ”Üye çalışmalarımızdan dolayı takdim edilen Başarı Belgemizi Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Kaderli Bey’den aldık.

Gençlerin her zaman yanında duran ve destek olan Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Altınöz Bey’e ve İl Başkanımız Mustafa Doğan Bey’e hassaten teşekkür ederim. 2 hafta boyunca yapmış olduğumuz üye çalışmalarında bana destek veren PÜRDEF Teşkilat Başkanı Murat Didin, Pütürge Gertan Dernek Başkanı Mehmet Olcay, Bozdağ Prodüksiyon Yönetim Kurulu Müdürü Faik Bozdağ ve çok kıymetli yol arkadaşım, dostum, Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcımız Muhammed Ali Işık Başkanıma teşekkür ediyorum. Bu yolda bize destek veren Esenlerli ve Malatyalı Hemşehrilerimize ve Dernek Başkanlarımıza da hassaten teşekkür ederim.” 

FATİH BARMAN HAKKINDA

2002 yılından Esenler’de doğan Fatih Barman, aslen Malatya Pütürge’lidir. İlk orta ve lise eğitimini İstanbul Esenler’de tamamladı. Topkapı Üniversitesi Uçak Teknolojisi bölümü mezunu olan Barman, Yeniden Refah Partisi Esenler Gençlik Kolları Başkanı olarak uzun süre görev yaptı. İlçe yönetim kurulu üyeliği sonrasında İl Gençlik Kolu Başkan yardımcısı olarak görev aldı. Malatya’da Dernekler Federasyonu ve Pütürge Dernekler Federasyonu gençlik kollarında da hizmet eden Fatih Barman. Kickbox 3.dan’a sahip milli antrenör teknik adam Nusret Öncü’nun öğrencisidir.

31 Mart günü yapılacak yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi Esenler Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını açıklayan ve resmi başvurusunu tamamlayan Fatih Barman, çalışmaları bu yönde sürdürmeye devam etmektedir.

12
13
11

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir