YENİ MALATYASPOR’A ALMANYA’DAN SÜRPRİZ ADAY! ”Veysel Dağılmışgül”

24 Nisan 2022 tarihinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurul için Yeni Malatyaspor’da başkanlık seçimi hazırlığı devam ederken son başvuru günü öncesi İş insanı Veysel Dağılmışgül adaylığını açıklamaya hazırlanıyor.

DAĞILMIŞGÜL; ADAY OLABİLECEĞİNİ AÇIKLADI

Yaklaşık 8 yıldır Yeni Malatyaspor’da başkanlık görevini sürdüren Adil Gevrek, geçtiğimiz hafta Salı günü Kulüp başkanlığından Sürpriz bir şekilde aniden istifa etmiş ve  yeniden aday olmayacağını açıklamıştı. Daha önceden adaylık için isimleri geçen  Cengiz Günaydın, Ednan Çoban ve Ahmet Köse’den ses çıkmadı ve Almanya’dan Malatyalı bir iş insanı Malatyadaki Tiamo Cafenin sahibi Veysel Dağılmışgül  24 Nisan 2022 tarihinde yapılacak Olağanüstü Genel kurulda aday olabileceğini açıkladı.

BENDEN BAŞKA ADAY ÇIKARMI BİLMİYORUM Dağılmışgül, “Keşke Adil Başkan, sezon başında istifa etseydi, Yeni Malatyaspor bugün bu durumda olmazdı. Sezonun bitmesine az bir zaman kala ve takımın  düşmesi kesinleşince bu takımı böyle yarı yolda yüzüstü bırakmak etik değil. Malatya ve Malatyaspor’un imajına büyük zarar verildi. Malatya’dak futbol sevgisi, Malatyaspor sevgisi bitirildi. Kulübün şu anda  275 milyon 932 bin TL borcu var. 13 milyon 480 bin TL varlık ve alacağının düşülmesinin ardından kulübün net  262 milyon 450 bin TL borcu var. Bu  şartlarda benden başka aday olmayı düşünen çıkar mı bilmiyorum.

BİR KAÇ GÜN İÇİNDE MALATYA’YA GELECEĞİM

Birkaç gün içinde arkadaşlarımla bu konuyu iştişare edip Malatya’ya gelip bir basın toplantısıyla adaylığımı açıklayacağım. Bundan sonraki süreçte  Malatyalıları ve Malatyaspor taraftarlarını bu zor günde birbirlerine kenetlenmeye ve destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

HABER / Ferhat CANBEY-İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir