TECRÜBELERİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTILAR

Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulunda eğitim gören Zuhal Köseoğlu, danışman hocası Oğuz Yavuz Yılmaz’ın desteğini alarak duyarlı bir projeye imza atmıştır. Sanatçılar ile yaptığı röportajlarında onların bilgi birikimlerini, tecrübelerini gençlere aktararak bilgi sahibi olmalarını sağlamıştır.

Zuhal Köseoğlu projesinde kendisini belirli alanda ilerletmiş kişilerle online röportajlar gerçekleştirmiştir. Röportajlarını; Orhan Aydın, Bülent Alkış, Mehmet Ulay, Hüseyin Ulusan, Burak Hakkı, Latif Doğan, Ayşe Tolga, Edip Tepeli, Ayça İnci, Murat Han, Türker Manavoğlu gibi değerli sanatçılar ile yapmıştır. Röportaj yaptığı kişilere; kariyerlerinde nasıl ilerlediklerini, edindikleri tecrübeleri, yaşadıkları zorlukları tek tek sormuş ve edindiği bilgiler ile bu yolda ilerleyecek gençlere nasıl adımlar atması gerektiği konusunda köprü vazivesi görmüştür.

Zuhal Köseoğlu gerçekleştirdiği bu projesi ile gençlere ışık olmuş  ve edindiği bilgileri gençlerle paylaşarak eğitim kariyerlerinde farklı bir bakış açısı kazandırmıştır.

Zuhal Köseoğlu, proje süresince kendilerini geri çevirmeyerek, gençlere nasıl adımlar atması gerektiğini konusunda bilgilerini paylaşan tüm katılımcılara teşekkür etti.

a
b
c

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir