”ÖZKAN UĞUR’A VEDA”-LİTROS SANAT ÖZEL

Esenler Belediyesi’nin kültür sanat gazetesi Litros Sanat 59. sayısında usta müzisyen Özkan Uğur’a “Ele Güne Karşı Yapayalnız Kaldık” başlıklı haberle veda etti. Gazete ayrıca pek çok özel röportaj, köşe yazısı ve çeşitli kültür sanat haberleriyle okuru selamladı.

Esenler Belediyesi tarafından yayınlarına devam eden Türkiye’nin dijital kültür sanat gazetesi Litros Sanat, başladığı ilk günden bu yana okurlarını birbirinden değerli sanatçılarla buluşturmaya devam ediyor. Plastik sanatlardan müziğe, tiyatrodan edebiyata kültür ve sanata dair her alanda okuyucuya özgün içerikler sunan Litros Sanat, 59. sayısıyla okurlarıyla buluştu. Litros Sanat, müzik yaşamının yanı sıra birçok film ve dizi projesinde yer alarak oyunculuk kariyeriyle de genç kuşakla bağ kurmayı başaran Özkan Uğur’u vefatının ardından manşette yer verdiği haberle andı.

KEYİFLİ RÖPORTAJLAR BU SAYIDA

Her sayısında ünlü ve alanında uzman isimlerle bir araya gelen Litros Sanat bu sayısında da güncelin takipçisi olmaya devam ediyor. Türkiye’nin küresel çevrimiçi yayın hizmeti ‘tabii’de yayınlanan ‘Şanzelize Düğün Salonu’nun yönetmeni Osman Nail Doğan ve kitabın yazarı Tarık Tufan’la bir araya gelen Litros Sanat; sinema, diziler, uyarlamalarla ilgili keyifli bir röportajı okurların ilgisine sunuyor.

15 TEMMUZ’U UNUTULMADI

Köşe yazılarında; Yağız Gönüler, Cihan Aktaş, Bilen Işıktaş ve Feyza Kartopu’nun yer aldığı 59. sayıda 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıl dönümü de unutulmadı. Darbe gecesini unutturmama amacıyla gazete bu sayısında TRT, ‘İtiraf’ ve ‘Yirmisekiz’ filmleriyle darbe gecesini farklı bir açıdan anlatarak gün yüzüne çıkarıyor. ‘İtiraf’ filminin yapımcı ve senaristi Halis Cahit Kurutlu ile ‘Yirmisekiz’ filminin senaristi Ahmet Köşeoğlu ve yönetmeni Emrah Şendur, filmlerin toplumsal hafızayı diri tutması noktasında Litros Sanat’a konuşuyor. Son sayı ve daha fazla zengin haberler için litrossanat.com üzerinden gazeteye ulaşılabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir