MİNİK OKURLAR SÖYLEŞİDE BULUŞTU

Esenler Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Yedi Güzel Adam Kitap Fuarı başladı. Her yaştan okur kitlesine hitap eden fuar kapsamında çocuk kitapları yazarı Suheyla Sancar, minik okurlarıyla bir araya gelerek “Kimyanın Dehası Razi” adlı eserini imzaladı. Söyleşide minikler Sancar’a eserle ilgili pek çok soru yöneltti.

Esenler Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Yedi Güzel Adam Kitap Fuarı Esenler Dörtyol Meydanı’nda kapılarını açtı. 7’den 77’ye her yaştan kimseyi bir araya getirecek fuarın ilk söyleşisi çocuk kitapları yazarı Suheyla Sancar’ın katılımıyla gerçekleşti. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşen söyleşiye çok sayıda minik okur katıldı. Söyleşide Sancar’ın Erdem Çocuk Yayınları arasından çıkan “Bilimin Öncüleri” serisine ait “Kimyanın Dehası Razi” adlı eseri ele alındı. Sancar, minik okuyucuların sorularını yanıtlayarak eserini imzaladı. Program sonunda minikler Sancar ile hatıra fotoğrafları çektirdi.

KİTABI OKUYUP SEVMİŞLER

Sancar, programdan bir hayli memnun kaldığını dile getirerek “Öğrencilerimizin soruları kitabı gerçekten okuyup sevdiklerini anlatır nitelikteydi. Bu da beni çok mutlu etti bir yazar olarak. Ayrıca bilim dünyasına yön veren âlimlerden biri olan Razi’yi yakından tanıdıklarını görmek de güzel bir duyguydu. Çocuklarımızın bazı soruları zorlayıcıydı. O kadar ki yazar olmak için çok okumanın gerekli olduğunu bile bana onlar hatırlattı” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir