İSTANBUL’UN TADINI ESENLERLİLER ÇIKARIYOR

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen “Payitaht’ta Bir Gün” ile “Seyr-i İstanbul” kültür turları, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. İstanbul’un tadını çıkaran Esenlerliler, keyifli vakit geçirmenin yanı sıra tarihi ve kültürel değerlerimizi de yakından tanıma imkânı buluyor.

Esenler Belediyesi, düzenlediği kültür turlarıyla vatandaşları şehrin eşsiz güzelliğiyle buluştururken tarihi ve kültürel değerleri de keşfetmelerini sağlıyor. Kültür turları kapsamında Esenlerli komşularımız, Beykoz’un incisi Mecidiye Kasrı ve Yuşa Tepesini her hafta sonu gezme fırsatı buluyor.  Ramazan ayına kadar her cumartesi ve pazar günü devam edecek kültür turlarına başvurular, belediyenin internet sitesi üzerinden yapılıyor.

ESENLER’DE YAŞAMANIN AYRICALIĞINI HİSSEDİYORUZ

Esenler Belediyesi’nin kıymetli hizmetler sunduğunu belirten Ayşe Damar, “Esenlerli olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Belediyemizin düzenlediği birçok geziye ve etkinliklere katıldım. Bu gezilerde kültürel anlamda kendimizi geliştirme fırsatı buluyoruz. Bizimle çok ilgileniyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan “Payitaht’ta Bir Gün” programına da katıldım. Hem ikramları, hem de bilgili rehberleriyle bize çok güzel bir gün yaşattılar. Komşularımla Esenler’de yaşamanın ayrıcalığını her zaman hissediyoruz” dedi.

BOĞAZ HAVASINA DOYDUK

Rıfat Damar ise şunları ekledi:

“Eşim ve çocuklarımla birlikte çok keyifli bir gün geçirdik. Hem boğaz havasına doyduk, hem Beykoz’un tarihi yerlerini tanımış olduk. Bu kültür gezileri çocukların da ilgisini çekiyor. Her zaman buraları gezme imkânımız olmuyor. Esenler Belediyesi’ne bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir