ESENLERLİ MİNİKLER KARNE ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

Esenler Belediyesi, yarıyıl tatiline ‘merhaba’ diyen minikler için “Karne Şenliği” düzenledi. “Karneni Getir, Hediyeni Götür” sloganıyla gerçekleşen etkinlikte minikler çeşitli hediyelerin de sahibi oldu.

Esenler Belediyesi, her yıl düzenlediği “Karne Şenliği” etkinliğine bu yıl da ev sahipliği yaptı. Miniklere keyif dolu anlar yaşatan etkinlikte, illüzyon, jonglör ve köpük balon gösterileri yapıldı. Büyük bir ilgiyle karşılanan ve coşku dolu anlara sahne olan etkinlikte miniklere bir de 90’lı yıllara ait oyuncak ve lezzetlerin yer aldığı nostaljik hediye paketi takdim edildi. Esenler’de ‘Karne Şenliği’ etkinlikleri, yarıyıl tatili boyunca düzenlenecek sinema ve tiyatro gösterimleriyle devam edecek.

TATİLE GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ YAPTILAR

Etkinlikte bir hayli eğlendiğini söyleyen 8 yaşındaki Ali İpek, “Çok mutluyum. Bugün karnemi aldım. Burada çok eğleniyoruz. Köpük balon gösterisi çok hoşuma gitti. Arkadaşlarımla güzel vakit geçirdik” dedi.

İki çocuğuyla birlikte etkinliğe katılan Nevin Akça ise şunları kaydetti:

“Kızım ve oğlum bugün karnelerini aldılar. Okuldan çıkınca eğlenmek istediklerini söylediler ve biz de buraya geldik. Çok güzel, unutamayacakları bir gün yaşadılar. Tatile güzel bir başlangıç yaptılar. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir