GÜVENLİ VE EĞİTİCİ İÇERİKLER ŞEHİR VE ÇOCUK’TA!

Esenler Belediyesi bünyesinde yayınlarına devam eden Şehir ve Çocuk YouTube kanalı; güvenli, eğitici ve ahlaki değerlerimizden beslenen içerikleriyle anne babaların gözdesi olmaya devam ediyor. Şehir ve Çocuk, yaz döneminde de özgün ve kaliteli içerikleri miniklerle buluşturuyor.

Esenler Belediyesi, ailelerin en değerli varlığı çocuklar için 2020 yılından bu yana faaliyete geçirdiği Şehir ve Çocuk YouTube kanalı ile çocukların eğitimine katkı sunmaya devam ediyor. Ayrıca Şehir ve Çocuk Kanalı ile aileler çocuklarını güvenle ekran başına bırakabiliyor. Tarihimizden ve ahlaki değerlerimizden beslenen pek çok içerikle Şehir ve Çocuk kanalı minikleri, “Bıyık Bey Düş Ormanı’nda” animasyon çizgi filmiyle maceradan maceraya koşmaya, “Gezgin Dedem” ile güzel ülkemizde dolaşmaya, çocuk şarkılarıyla doyasıya eğlenmeye, “Masal Saati” ile birbirinden güzel masalları dinlemeye ve “Acar Muhabirler”in maceralarına ortak olmaya davet ediyor.

ACAR MUHABİRLERİN MACERALARI HIZ KESMİYOR

Birbirinden eğlenceli içeriklerle izleyiciyle buluşan Şehir ve Çocuk kanalının sevilen programı “Acar Muhabirler” yaz aylarında da meraklılarıyla buluşmaya devam ediyor. Akvaryum gezisinden Teknofest’e, müzikalden birbirinden değerli isimlerle röportajlara kadar pek çok alanda izleyicilerine içerik sunan Duru ve Esma, son bölümlerinde ise Litros Sanat ekibiyle tanışıyor. Duru ve Esma’nın muhabir olmak için çıktıkları yolda birbirinden farklı maceralara atıldıkları eğlenceli anlar ve değerli isimlerle gerçekleştirdikleri röportajlar Şehir ve Çocuk kanalında tüm meraklılarını bekliyor.

MİNİK KİTAP KURDUNDAN TAVSİYELER

Çeşitli içeriklerle izleyiciyle buluşan Şehir ve Çocuk kanalında yeni programlar da miniklerin ilgisine sunuluyor. Arkadaşlarıyla kitap okuma sevincini paylaşan bir kitap kurdu Halegül okuduğu kitaplarda dikkatini çeken, aklında kalan eğlenceli bölümleri arkadaşlarına da anlatıyor. Programın gökten düşen 3 elma bölümünde ise çıkarmış olduğu dersi arkadaşlarıyla paylaşıyor. Çocukları hem eğlendiren hem düşündüren kitapları okuyan Halegül’ün, bölüm sonunda da arkadaşlarına sorular sorarak onlara birlikte cevaplar arıyorlar.

MASALLARIN RENKLİ DÜNYASINA YOLCULUK

Şehir ve Çocuk Kanalı’nda ayrıca masalların eğlenceli ve bilgi dolu dünyası Merve Erdoğan’ın sunumuyla ekranlara geliyor. Erdoğan anlattığı masallarla minikler, hayal dünyalarında renkli yolculuklara çıkarıyor. Şehir ve Çocuk Kanalı’nda miniklere özel hazırlanan “Oynaya Oynaya” ile her gün yeni oyunlar keşfetme fırsatı yakalıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir