GÖKSU, ”İSTANBUL CHP ZİHNİYETİNDEN KURTULACAK”

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Eylül ayı Meclis Toplantısı’nda CHP’li İBB yönetimini ve İBB Başkanı İmamoğlu’nu, 4 buçuk yılda ‘yapmadıkları’ hizmetlerden dolayı sert bir dille eleştirdi.

CHP’li İmamoğlu yönetiminin acınacak hale düştüğünü söyleyen Göksu, İmamoğlu’yu “Gelmiş geçmiş en beceriksiz ve sözünde durmayan başkan” olarak nitelendirdi. İmamoğlu’nun 4 buçuk yılda ‘sıfır’ çektiğini belirten Göksu, “2019’da türlü vaatlerle iş başına gelen sayın İBB Başkanı ve yönetimi, İstanbullunun nazarında bütün kredilerini tüketip iflas etmiştir” dedi.

İSTANBUL CHP ZİHNİYETİNDEN KURTULACAK

“Önümüzdeki seçimler, hem İstanbul’un CHP zihniyeti kamburundan kurtulma hem de sayın başkanın kendisine yük olarak gördüğü İstanbul’dan kurtulma dönemi olacaktır inşallah” diyen Göksu, şu ifadeleri kullandı:

“İnanıyorum ki İstanbul; yaklaşık 5 yıldır, siyasi kariyeri için İstanbul’un geleceğini karartan bu başkan ve zihniyetiyle hesaplaşacaktır. İnanıyorum ki İstanbul; görünen ve görünmeyen ortaklarıyla birlikte, siyasi ikbal ve ekonomik menfaat maksadıyla kurgulanmış tüm oyunları bozacaktır. İnanıyorum ki İstanbul; kendisi üzerinden kurulan siyasi rant masalarını ‘Ben sizin kumar masalarınıza meze olamayacak kadar büyük ve kadim bir kentim, düşün artık yakamdan’ diyerek dağıtacak ve kendisini geleceğe taşıyacak olan Türkiye Yüzyılı kadrosuna yeniden ‘merhaba’ diyecektir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir