ESENLERLİ GENÇLER SÜLEYMAN RAGIP YAZICILAR İLE OTAĞDA BULUŞTU

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Gençlerle Baş Başa’ programında yazar Süleyman Ragıp Yazıcılar, Esenlerli gençlerle Dörtyol Meydanı Gençlik Otağı’nda buluştu.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan ayındaki ‘Gençlerle Baş Başa’ programının ilk konuğu, yazar Süleyman Ragıp Yazıcılar oldu. Dörtyol Meydanı Gençlik Otağı’nda gerçekleşen programda Yazıcılar, onlarca gençle çay eşliğinde sohbet etti ve fikir alış verişinde bulundu.

Yakından ilgilendiği gençlerin görüşlerini dinleyerek geleceğe dair hayallerini paylaşmalarını teşvik eden yazar, tecrübelerini aktardığı sohbette gençlerden gelen soruları da cevapladı.

Süleyman Ragıp Yazıcılar ve gençler arasındaki bu samimi buluşma, gençlerin seslerini duyurabilecekleri platformların önemini bir kez daha gösterdi. Gençlerin kendilerini ifade etmelerine olanak sağlayan etkinliklerin, toplumun geleceği için büyük bir öneme sahip olduğu vurgulandı.

Yazıcılar, önümüzdeki günlerde gençlerle buluşmaya devam edecek. Sıradaki sohbet programı 25 Mart’ta Gençlik Otağı’nda gerçekleşecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir