ESENLER’DE ”SAĞLIKLI YAŞAM” KONUŞULDU

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen sağlıklı yaşam seminerleri kapsamında Dr. Feridun Kunak Esenlerli vatandaşlara bir araya geldi. Programda Kunak, katılımcılara çeşitli sağlık testleri gerçekleştirerek önemli bilgiler aktardı.

Esenler Belediyesi bünyesinde gerçekleşen sağlıklı yaşam seminerleri kapsamında bu hafta Dr. Feridun Kunak, Esenlerli vatandaşlarla buluştu. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programda Kunak,  sağlıklı yaşama dair ipuçlarını paylaştı. Kunak programda ayrıca kış çayı kalp ve kolesterol hastalıklarına iyi gelen zeytin yaprağı çayı, zayıflama kürü ve kış antibiyotiği hazırladı. Kunak, vatandaşların sorularını cevaplayarak onlarla yakından ilgilendi.

VERİMLİ BİR PROGRAM OLDU

Dr. Feridun Kunak, “Sağlıklı Yaşam” özel semineri kapsamında Esenlerli vatandaşlara sağlıklı yaşama dair bilgiler sundu. Program kapsamında Kunak, katılımcılara çeşitli sağlık testleri gerçekleştirdi. Programa katılanlar arasında Esin Saygılı, “Bazı ortopedik hastalıkların yaşlılıkla birlikte ortaya çıktığını biliyordum. Fakat günümüzde artık gençlerde de yaşlılık hastalığı dediğimiz kireçlenme gibi rahatsızlıkların çıktığını gördüm. Bununla ilgili Feridun hocama sorular sordum benim için çok verimli ve güzel geçen bir program oldu” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir