ESENLER’DE ”KAHOOT YARIŞMASI” DÜZENLENDİ

Esenler Belediyesi ve Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle “Bir Kitap Bir Dünya” projesi kapsamında kahoot yarışması düzenlendi. Okul birincilerinin kıyasıya mücadele ettiği yarışmalarda dereceye girenler ödüllendirildi.

Esenler Belediyesi, “Bir Kitap Bir Dünya” projesiyle 8 yıldır öğrencileri birbirinden farklı kitaplarla buluşturmaya devam ediyor. Gençleri bilinçli okuyucu haline getirmeyi hedefleyen proje ile öğrenciler, hem eğleniyor, hem öğreniyor. Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kahoot yarışmasında ise kıyasıya rekabet eden gençler, birbirinden sürpriz hediyelerin de sahibi oldu.

KAHOOT YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Gönüllü öğretmenlerin okullarda yaptığı kitap tahlilleri ve kahoot yarışmalarıyla seçilen okul birincileri bu yılın ilk kahoot yarışmasında bir araya geldi. Kitap okuma alışkanlığı kazanan ve hem öğrenip hem eğlendikleri kahoot oyunuyla öğrenciler heyecan dolu bir gün yaşadı. Her ay düzenlenecek yarışmaları birinci olarak tamamlayan gençler, yıl sonunda yedi kitaptan sorumlu olacakları okullar arası kahoot yarışmasına katılacak ve dereceye girenler ödüllendirilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir