ESENLER’DE KADİR GECESİ’NE ÖZEL PROGRAM DÜZENLENECEK

Esenler Belediyesi, İslam’da,”Sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu gece” olarak bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ni “10 Bin Hatim, 100 Bin Dua” programıyla idrak edecek. İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun konuk olacağı programda, çekilişle 10 kişi umre ziyaretinin sahibi olacak.

Esenler Belediyesi tarafından geleneksel olarak Dörtyol Meydanı’nda gerçekleştirilen Kadir Gecesi,’ne özel “10 Bin Hatim 100 Bin Dua” programı, bu yıl yine binlerce Esenlerliyi bir araya getirecek. Türkiye’nin sevilen ilahiyatçılarından Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun sohbet vereceği programda, Okan Sağdıç, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle kalplere huzur verecek. Fırat Türkmen ve Muhammed Ahmet Fescioğlu ise en sevilen ilahileri Esenlerliler için seslendirecek. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nın katılımlarıyla gerçekleşecek programda herkese açık olarak noter huzurunda çekilişle 10 kişi umre ziyaretinin sahibi olacak.

Yarın akşam gerçekleşecek “Dua Buluşması” programı 5 Nisan 2024 Cuma günü saat 22:00’da Esenler Dörtyol Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir