ESENLER BELEDİYESİ’NİN YAYINLARI FUARDA SERGİLENİYOR

Esenler Belediyesi, Dünya Dergiler Birliği (DERGİBİR) tarafından bu yıl 14’ncü kez düzenlenen Uluslararası Dergi Günleri’ne kültür yayınlarının yer aldığı stantla katıldı. Her yaştan kimsenin ziyaret ettiği standa ilgi bu yıl da hayli yüksek oldu.

Esenler Belediyesi Sirkeci Garı’nda kitapseverlerle buluşan 14. Uluslararası Dergi Günleri’ne katıldı. 10 süreli yayınla fuara katılan Esenler Belediyesi, bünyesinde çıkardığı iki yeni dergi olan Sarmaşık ve Düş Peşinde’yi de kitap kurtlarının ilgisine sundu. Fuarda bu yıl Koyu Muhabbet Dergisi’nin 2. sayısı, Şehir ve Düşünce Dergisi, Aynen Dergi, Litros Sanat Gazetesi, Esen Çocuk, Evlere Şenlik Dergisi ve fanzin dergiler de okurun ilgisine sunuldu.

GENÇ YAZARLARIMIZIN ESERLERİYLE FUARDAYDIK

Proje yönetmeni Halil İbrahim Aygül, “Her yıl bu fuara katılmaya gayret ediyoruz. Esenler Belediyesi bu yıl taze çıkmış yayınlarıyla fuara katıldı. Asım Gültekin Dergicilik Okulu ve Yedi Güzel Adam Edebiyat Okulu’nda yetiştirdiğimiz genç yazarlarımızın eserleri de standımızdaki yerini aldı. Onlar da dergilerini burada görünce motive oldular. Sektörün duayen isimlerini bir araya getiren bu tarz etkinlikleri önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir