”10. GELENEKSEL ANNE ÇOCUK ŞENLİĞİ”

Esma Biltaci Anne Çocuk Oyun Kampüsü’nün minik yetenekleri, ‘10. Geleneksel Anne Çocuk Şenliği’nde hünerlerini sergiledi. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu “Dünyayı değiştirebilecek en büyük kahramanlar” diyerek bahsettiği çocukları yalnız bırakmadı.

Esma Biltaci Anne Çocuk Oyun Kampüsü ‘10. Geleneksel Anne Çocuk Şenliği’ni bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. 4-6 yaş grubu çocuklardan oluşan 15 sınıf birbirinden renkli gösterilere imza attı. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde yapılan etkinliğe; Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Kenan Yaşar, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat ve veliler katıldı. Miniklerin, büyük bir emekle hazırlanıp sundukları gösteriler izleyenlerden tam not aldı. Gösterilerini başarıyla tamamlayan Esenlerli minik yeteneklerin, heyecanı ve gururu yüzlerinden okundu.

esenler 1

“DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK EN BÜYÜK KAHRAMANLAR”

“Çocuklarınıza gözünüz gibi bakın” diyerek annelere seslenen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, konuşmasına şu sözlerle devam etti:

“İnsanın en mutlu olduğu an diktiği ağacın gölgesinde oturduğu andır. Çocuk, Allah’ın anne ve babaya verdiği en kutsal emanettir. Biz 700 yıl dünyayı yönetmiş milletin çocuklarıyız. Dünyaya adaleti anlattık. Mazlumun diline, dinine ve ırkına bakmadan soframızı açtık. Ben inanıyorum ki yeryüzünde adaleti ve merhameti yeniden inşa edecek bizim çocuklarımız olacaktır. Sevgili anneler, büyüttüğünüz bu çocuklar dünyayı değiştiren en büyük kahramanlardan bir tanesi olabilir. Çocuklarınıza o gözle bakın ve büyütün.”

“VATANINI SEVEN ÇOCUKLAR YETİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Çocukların sağlıklı bir gelişim yaşamaları için çabaladıklarını söyleyen Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat, “Etkinlik merkezlerimiz de insanlığı, vatanını, anne ve babasını seven çocuklar yetiştirmek için çabalıyoruz. Bu konuda sizlere de görevler düşüyor tabii ki. Hep birlikte dinlemeyi ve konuşmayı bilen çocuklar yetiştireceğiz. Sosyolojik değişimlere, ahlâki gelişime, kutsala değerler verecek bir anlayış ile gelişmeleri konusunda hep birlikte çabalayıp, bunu başaracağız” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir