ESENLER BELEDİYESİ ÖZEL BİR PROGRAMA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Esenler Belediyesi, Filistin’de yaşanan katliamlara tepki göstermek ve kardeşlerimize destek olmak amacıyla özel bir programa ev sahipliği yapacak. MÜYADER ve İHH işbirliğiyle gerçekleşecek programda sanatçılar Filistin için yazılmış ezgi ve şiirleri okuyacak. Sahne alacak sanatçıların albümleri ise Filistinli kardeşlerimize bağışlanmak üzere açık arttırmayla satışa çıkarılacak.

Esenler Belediyesi, Müzik ve Sinema Yapımcıları Sanatçıları Dağıtımcıları Derneği (MÜYADER) ve İHH İnsani Yardım Vakfı işbirliği ile “Filistin İçin Tek Yürek” adlı özel program düzenleyecek. İsrail’in Filistin halkına uyguladığı insanlık dışı eylemlere tepki göstermek için düzenlenecek gecede Grup Yürüyüş, Grup Sancaktar, Grup Genç, Dursun Ali Erzincanlı, Mustafa Demirci, Abdülbaki Kömür, Ahmet Mercan, Ali Oktay, Ahmet Turan Öztürk, Erol Çam, Taner Yüncüoğlu, Yusuf Goncagül ve Ömer Çelik sahne alacak. Filistin için yazılmış ezgi ve şiirlerin okunacağı programın sonunda sahne alan sanatçıların albümleri ise açık arttırmayla satışa çıkarılacak. Programdan elde edilen gelirler Filistinli kardeşlerimize bağışlanacak. “Filistin İçin Tek Yürek” programı, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun katılımıyla gerçekleşecek olan “Filistin İçin Tek yürek” adlı program 18.11.2023 Cumartesi günü saat 18.30’da Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir