BAŞKAN GÖKSU, TÜGVA GENÇLİK KONGRESİNDE

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İstanbul 5. Olağan İl Genel Kurulu toplantısı, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Vakfın İstanbul İl Temsilciliğine Beytullah Çiçen’in getirildiği Toplantıya Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu’da katılarak gençlere destek verdi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İstanbul 5. Olağan İl Genel Kurulu’nda vakfın İstanbul İl Temsilciliğine Beytullah Çiçen getirildi.

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurul, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi de olan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye Yüzyılı” olarak koyduğu hedefi kuracak gençliği, iradeyi, azmi, kararlılığı ve birikimi burada gördüğünü belirtti.

Genel kurulda Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu’da bir konuşma gerçekleştirdi.

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, merhamet dolu sesleri bekleyen insanlığın olduğu coğrafyanın çocukları olduklarını belirtti. Göksu, “Bugün biz bütün insanlığın artık dünyanın değişimine şahitlik ettiği Recep Tayyip Erdoğan’ın coğrafyasındayız. Bu hesap dolu dünyada neyiniz olursa olsun hayatınızı ölçü koyacağınız iman ve cihadınız var. İman ve cihadınızı sakın terk etmeyin.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir