AYDINER’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MORAL ZİYARETİ

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel ile birlikte, Bayrampaşa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Oğuz Canbulat ve İlçe Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Aydın Korkmaz ile Covid-19 salgınına karşı büyük bir özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Dr. Canbulat ve Dr. Korkmaz ile salgına yönelik tedbirleri ve çalışmaları değerlendiren Başkan Aydıner, aşı programı kapsamında, sırasının gelmesiyle birlikte koronavirüse karşı ikinci doş aşısını da yaptırdı.

Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Oğuz Canbulat ve İlçe Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Aydın Korkmaz’ı ziyaret ederek Covid-19 salgınına yönelik tedbirleri ve çalışmaları değerlendirdi.

Kaymakam Şenel ve Başkan Aydıner daha sonra pandemi döneminin kahramanları sağlık çalışanları ile bir araya gelerek, onlara fedakârlıkları ve özverileri için teşekkürlerini sundu. Şenel ve Aydıner, aşı olmak için sağlık ocağına gelen vatandaşlar ile de bir süre sohbet etti.

ATİLLA AYDINER AŞI OLDU
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, aşı programı kapsamında, sırasının gelmesiyle birlikte randevusunu alarak Covid-19’a karşı ikinci doz aşısını da yaptırdı. Aydıner açıklamasında, “Sağlık Bakanlığımızın sürdürdüğü başarılı süreçten dolayı başta kıymetli Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ve tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir