AĞUSTOS AYINDA ESENLER EĞLENCEYE DOYACAK

Esenler Belediyesi, kavurucu sıcakların kendini iyiden iyiye hissettirdiği bugünlerde yazın coşkusunu sokağa taşımaya Ağustos ayında da devam edecek.

Esenler’de her yaz olduğu gibi yine gölet konserleri,  yazlık sinema gösterimleri ve 3. Açık Hava Tiyatro Festivali ile dopdolu bir program meraklıları bekliyor. Temmuz ayında çok renkli geçen etkinlikler Ağustos ayında da devam edecek.

Kültür sanatın tüm renklerini dört mevsim boyunca meraklılarıyla buluşturan Esenler Belediyesi, sıcak geçen yaz akşamlarında da bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak. Esenler’de bu yaz gölet konserleri, 3. Açık Hava Tiyatro Festivali ve yazlık sinema gösterimleriyle dolu dolu geçecek. Etkinliklerin bu yılki adresi ise Esenlerlerin gözde mekânı, ağaç ve kuş sesleriyle huzuru vadeden 15 Temmuz Millet Bahçesi. 18 Temmuz’da başlayan etkinlikler 30 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

Sinemadan tiyatroya, konserlerden çeşitli festivallere kadar tüm etkinlikler Ağustos ayı sonuna kadar Esenlerlilerle buluşmaya devam edecek.

Esenler Yaz Etkinlikleri takvimine ulaşmak için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir