SEREBRAL PALSİLİ ÇOCUKLAR, ESENLER’DE ENGELLERİ AŞTILAR

Serebral Palsili çocuklar, Esenler Belediyesi ev sahipliğinde Trabzonspor’un efsane futbolcusu İbrahim Yattara ve gençlerin takip ettiği sosyal medya fenomeni Recep Tayyip Kaya ile birlikte top oynadı.

‘Dünya Serebral Palsi Günü’ne özel düzenlenen etkinlikte Türkiye’de bir ilk olarak kurulan Walker Spor, engelli çocukları Esenler Belediyesi ev sahipliğinde bir araya getirdi. Serebral palsi futbolunu Türkiye’de bir ilk olarak kuran Walker Spor’un destekçisi olan Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, ‘Dünya Serebral Palsi Günü’ne özel olarak gerçekleştirdiği etkinlikte çocukların hayalini gerçekleştirdi. Esenler Mehmet Öcalan Spor Kompleksi’nde bir araya gelen serebral palsili çocuklar, yürüteçleriyle Trabzonspor’un efsane futbolcusu İbrahim Yattara ve sosyal medya fenomeni Recep Tayyip Kaya çocuklarla birlikte top oynadı.

ESENLER BELEDİYESİ HER YARDIMA HAZIR

Çocuklarla yakından ilgilenen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Az önce selamlaştığımız, merhabalaştığımız gençlerimizin kendi kuracakları hayatlarında biz Esenler Belediyesi olarak her türlü yardıma, katkıya ve desteğe her zaman hazırız. Biz, bize düşeni yapmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Cenab-ı Hak anne babalara yardım etsin. Bu güzel kardeşlerimize güzel kapısından şifalar versin. Onları hayatta en güzel şeylerle karşılaştırsın. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir