RAMAZAN’IN TADI ŞEHİR EKRANI’NDA ÇIKACAK

Esenler Belediyesi, Ramazan-ı Şerif boyunca bu yıl da çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Etkinlikler hem Esenler’de hem de depremden etkilenen Adıyaman’da gerçekleşecek. Şehir Ekranı TV, Ramazan ayı boyunca yayınlarına devam edecek.

İlahiyatçı Fatih Savaş, canlı yayınla Ramazan ayı boyunca her gün “İftarı Beklerken” programıyla Şehir Ekranı TV’de izleyiciyle buluşacak.

Şehir Ekranı TV’de bu Ramazan, tanıdık isimlerin hiç bilinmeyen yönlerinin konuşulduğu “Hayat Mektebi”, Saliha Erdim’in sunumuyla ekranlara gelecek.  Prof. Dr. Mehmet İpşirli ve Dr. Coşkun Yılmaz, Osmanlı Dönemi’ndeki Ramazan geleneklerini Divanhane programında ele alacak. Asr-ı saadet devri hanımların hayatlarına tanıklık eden “Hanım Sahabiler” vaiz Şule Dündar, erkek sahabilerin anlatıldığı “Örnek Nesil” ise Dr. Şerafettin Kalay’ın anlatımıyla ekranlara gelecek. Şehir Ekranı TV’de ayrıca sinema yazarı Suat Köçer, “Film Günlüğü” ile Ramazan ayının maneviyatına uygun içimizi ısıtacak filmlerin beyaz perdeye yansımalarını meraklıları için masaya yatıracak. Ramazan ayı boyunca Şehir Ekranı TV’de her pazar Prof. Dr. Halil İbrahim Kutlay, Fatih Camii’nde verdiği vaazlarla gönüllere dokunacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir